Til forsiden
 
 
     
 
Rene linier

Hos SOF-Odden Caviar handler det om rene linier — både når det gælder produktet, samarbejdet og de fysiske rammer. Vores administrationsbygning er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt, Arne Jacobsen, i 1944. Siden er der sket meget, men Arne Jacobsens måde at tænke på, er stadig dybt forankret i organisationen. SOF-Odden Caviar stræber efter at gøre tingene gennemskuelige, næsten minimalistiske. Det er også derfor, vi har så få tilsætnings-
stoffer som muligt i vores produkter. Fx er vores lakse- og ørredrogn ren rogn — kun tilsat salt.

Vores produktionsfaciliteter er beliggende i idylliske omgivelser på Sj. Odde. Virksom-
heden består af ti engagerede medarbejde-
re, der udvikler og producerer en række højkvalitets kaviarprodukter. Vi søger hele tiden at kombinere kvaliteten af det gode gammeldags håndværk med alle fordelene ved moderne produktion. Vores produkter gennemgår en omfattende kvalitetskontrol for at sikre, at alle varer der forlader virksomheden er i absolut topkvalitet.


SOF-Odden Caviar sælger via egne selska-
ber eller via grossister i de områder, hvor vi er repræsenteret. Vi har et begrænset antal kunder, som vi behandler som partnere. 

Dette giver en overskuelighed og et klart fokus, der sikrer, at ingen føler sig som bare endnu et nummer i rækken. Hos SOF-Odden Caviar er vi tæt på hver eneste kunde i det daglige. 
     
 
 
SOF-Odden Caviar ApS, Røgerivej 4, DK-4583 Sjællands Odde
Tel: +45 5932 6003 Fax: +45 5932 6167